Eivind Trædal fra MDG som ikke engang greier å følge sitt eget argument gjennom et enkelt utsagn på Twitter.

God reklame for Eivind Trædal og MDG, eller? 

Eivind Trædal fra MDG sin dobbeltmoral
 Kilde: https://twitter.com/eivindtraedal/status/1333867556474654729

 Til slike utsagn, kan en bare følge opp med en
liten historie - "nesten" fra virkeligheten: 

Når termitter kan ha gjort permanent skade på hjernebarken til Grønn-Fascister som ikke greier å følge sitt eget argument gjennom et enkelt mongosapiens-utsagn på Twitter engang. 

Kan mongosapiens-utsagnet skyldes at kålhue fra MDG har spilt så mye "Cuba-Tuba e Nature" at han pådro seg et kataklystisk Analinfarkt (også kalt Rasshulls-nekrose) etter et kannibalistisk inspirert fårikål-måltid?

Kan senskader fra dette måltidet ha gjort uopprettelig skade for spirrevippen, eller er det bare nok et bevis på Darwinistisk stagnasjon?

Det sies at takket være at BOB (Battery Operated Boyfriend) smalt så hardt i veggen da BOB som for anledningen var parkert som propp for sangstemmen til Hans-Asle, slo hull i veggen og frisk luft kom til da Rasshulls-nekrosen var et faktum og Hans Asle ikke lenger greide å stagge BOB fra å ville rømme fra huset. Grønnfascistens "Huda Vive" skal være glad for at hun slapp fra det med lettere gassforgiftning. Og det bare fordi gasskameratene Ei-Vindkule og Hans-Asle Tarmgassingers orkester lirte av seg litt for mange disharmoniske sosialistiske lovsangs-lignende opera-arier fra den psykososialistiske Tåkeheimen etter måltidet etter at BOB hadde forlatt bygningen i hu og all hast...


Så venner, moralen i historien om det illeluktende stanken av råtten kål-elendigheten i MDG - treffer dere på en eller flere oppblåste Darwinistiske stagnerte Psykososialister og/eller Grønnfascister- se opp for UFOs (Flying BOBs (Battery Operated Boyfriends))...


Trædals clairvoyantiske evner kommer neppe
til å gi han noe levebrød med det første.  


Snart 4 år siden Eivind Trædals dommedagsprofeti - og verden står fortsatt like fin



Eivin Trædal og Lan Marie Berg på ferie i Mexico.
Syklet de over Atlanterhavet tro?




Trædal innrømmer han er kommunist

Populære innlegg fra denne bloggen

Nazism, Fascism, Communism, Green Fascism, and Social Democracy belong to the same ideology - Socialism!

Exit Utøya - Hvor ufattelig naiv er det mulig å bli Mads A. Andersen.

Uførereformen - En reform Arbeiderpartiet står bak