Hva et valgløfte er og hvordan klare å innfri, har vist seg å være vanskelig for mange å forstå. Les og lær



Valgløfter og grunnleggende politikk
av Jim T. Slaaen

Et  typisk eksempel på en politisk sak der mindretallet har måtte vike for flertallet.


Når et parti kommer med et valgløfte infor et stortingsvalg, ligger det implisitt i løfte at for at det skal bli innfridd, må løftet få mange nok mandatstemmer på Stortinget og evt. i en regjering for å bli innfridd. 
Eksempel på simpelt flertall i Stortinget hvor 85 mandater er for og 84 mandater er imot.

De av oss som kan litt om politikk, har alltid visst at slik er det med valgløfter. Men gudene skal vite at akkurat det er det mange som sliter med å forstå. Enda verre blir det når hele opposisjonen til et parti aktivt stemmer ned ethvert forslag som ville innfridd valgløfter som ble gitt i en valgkamp. Til og med de andre partiene i regjeringen nekter å være med på å innfri valgløftet.

Ta bompengesaken.

På Stortinget i dag er det i realiteten kun et eneste parti som vil fjerne all form for bompenger, inkludert bypakkene som kom som et resultat av Klimaforliket på Stortinget i 2008Klimaforliket på Stortinget i 2012, og som også er et resultat av Parisavtalen fra 2015. Parisavtalen ble vedtatt i Paris den 12. desember 2015, ratifisert av Norge den 22. april 2016 og tråtte i kraft 4. november 2016.

De som var med å vedtok Klimaforliket (som er betegnelse på et politisk kompromiss om Norges miljø- og klimapolitikk) den 17. januar 2008 på Stortinget, var daværende regjeringspartiene Sosialistisk Venstreparti (SV), Arbeiderpartiet (AP) og Senterpartiet (SP) sammen med opposisjonspartiene Kristelig Folkeparti (KrF), Venstre (V) og Høyre (H).

Tilråding fra Miljøverndepartementet kom den 25. april 2012 i St.mld. 21 (2011-2012). Norsk klimapolitikk, populært kalt "Klimameldingen", ble godkjent i statsråd samme dag av Regjeringen Stoltenberg II (De RødGrønne)

Mandag 11. juni 2012 vedtok Stortinget Klimaforliket mellom de samme partiene som i 2008. Altså flertallsregjeringspartiene Arbeiderpartiet (AP), Senterpartiet (SP) og Sosialistisk Venstreparti (SV) også kalt "De RødGrønne", sammen med Kristelig folkeparti (KrF), Venstre (V) og Høyre (H)
I disse klimaforlikene inngår nullvekstmålet som går ut på at all vekst i trafikken i de større byene i Norge, KUN skal skje ved bruk av kollektivtrafikk, sykkel og gange. Bilbruk skulle og skal fortsatt straffes med flere bommer, bomringer og enorme økning av bompengesatsene.


Den trygge hentingen som aldri skjedde. Si Ja til bilen.
Fremskrittspartiet FrP var eneste parti som stemte mot klimaforliket både i 2008 og 2012. Rødt hevder de er mot bompenger, men har vist i praksis at de er for bompenger. De stemte for bomring i Tromsø den 22. februar 2017, fordi de er for klimaforliket og med det nullvekstmålet i biltrafikken i alle større norske byer

Her ser vi dem som stemte for bompenger i Tromsø den 22. februar 2017. FrP stemte selvsagt mot

Tverrpolitisk enighet om bompengeløsning – billigere passeringer og lavere makstak i Tromsø

"Tirsdag morgen (den 22.februar 2017) var alle partiene i Tromsø, med unntak av Frp, enige om en bompengeløsning.Etter forhandlinger har Arbeiderpartiet, Høyre, SV, Rødt, Venstre, Senterpartiet, KrF og Miljøpartiet de Grønne blitt enige om et kompromiss. Det innebærer at summen som skal hentes inn fra bompenger reduseres fra 4 milliarder til 3,5 milliarder kroner, at takstene endres til 10 kroner per passering utenom rush og 30 kroner i rushtiden, og at makstaket senkes fra 100 passeringer i måneden til 80 passeringer i måneden.
El-biler skal ifølge den tverrpolitiske avtalen ikke passere bommene gratis, men funksjonshemmede skal ikke måtte betale bompenger."


Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) er for Klimaforliket og med det også for bompenger

Selv Folkeaksjonen Nei til mer Bompenger (FNB) har som sin støste kampsak å fjerne bommer og bomstasjoner, men de er også for klimaforliket, nullvekstmålet og med det, bomringer. Snakk om paradoks.   
Kilde: https://www.neitilmerbompenger.no/partiprogram-2019-2023/

Visste du at uten olje- og gassinntektene, måtte hver familie i Norge betalt
175.000 kroner mer i skatt i året?

Motstanden mot bompenger på Stortinget

Fremskrittspartiet (FrP) som kun har 27 Stortingsrepresentanter er i realiteten det eneste partiet på Stortinget som er for å fjerne bompengeinnkreving og bomringer i Norge. De 142 andre Stortingsrepresentantene er både for å beholde bompengene og/eller for veiprising, men vil også fortsette å utvide bl.a. antall bomringer i norske byer og antallet bomstasjoner ute i resten av Norge for å begrense biltrafikken på grunn av nullvekstmålet i biltrafikken i Norge. Altså de 142 Stortingsrepresentantene går med full viten og vilje inn for å hindre det norske folks bevegelsesfrihet, med å pålegge et menneskes bevegelse med bil, en enorm avgift som på ingen måte er forenelig med hverken den Grunnlovsfestede, EMK-festende og FNs Mennekserettighetsfestede bevegelsesfriheten.


FOR eller MOT bompenger og bomringer på Stortinget:

Parti
FOR
MOT
Rødt

1

0
Arbeiderpartiet

49

0
Sosialistisk Venstreparti

11

0
Senterpartiet

19

0
MDG

1

0
Kristelig Folkeparti

8

0
Venstre

8

0
Høyre

45

0
Fremskrittspartiet

0

27

Resultat 


142 FOR

27 MOT

Tro om folk forstår nå hvorfor FrP ikke får medhold til å fjerne bompengene?


Kanskje på tide å lære seg barneskolematematikk?

Trenger en opplyse om regnestykket fra barneskolematematikken om at:
27 kr < 142 krfortsatt ER SANT? 
At det økonomiske regnestykket ikke endrer seg selv om en bytter parameter og setter inn Stortingsrepresentanter istedenfor kroner, og at det er politikk og ikke økonomi det er snakk om?


27 Stortingspolitikkere < 142 Stortingspolitikkere
fortsatt ER SANT?

Kan love deg at en hver eneste dag møter en på folk som ikke har kunnskap nok til å ta inn over seg og/eller hente frem slik elementærkunnskap både fra barndommen og fra dagens virkelighet. Av og til kan en undres på hvilken diagnose slike mennesker har som lider av slik manko på, og forståelse for slike elementære saker. Er det rart vi alle har lidd under det sosialistiske flertallet i Norges nasjonalforsamlingen - Stortinget i så mange år, når kunnskapsnivået på stemmegiverne blandt oss er laber? Enda verre er at folk faktisk tror på løgnene fra fra de 142 Stortingsrepresentantene om at det er FrP som bærer all skyld for at ikke bommene og bomringene i hele Norge er fjernet.


Moralsk forkastelig: Å skylde på andre for noe du selv har gjort.

Litt historie fra Arbeiderpartiets lugubre fortid, fylt med kristenhat og hat til andre med et annet syn eller mening enn de:
”Vi skal gjøre skolen verdslig, liksom sykepleien og begravelsen og ekteskapet og fødselsregistreringen. Vi skal slåss uforsonlig mot den bestående lutherdom som andre fordummende sekter”.
”Barna skal gjøres til sosialister, og det er lærerne som skal gjøre dem til det”.
Sitatsetene er hentet fra Edvard Bull d.e sin bok fra 1923 - "Kommunisme og religion".
Edvard Bull d.e var en norsk historiker, utenriksminister i Christopher Hornsruds regjering i 1928 og nestformann i Det norske Arbeiderparti.
Boken hans kan leses på Nasjonalbiblioteket med norsk IP-adresse: https://tinyurl.com/ydc69uto
Fra Edvard Bull d.e sin bok fra 1923 - "Kommunisme og religion"
Som jeg har nevnt i et annet blogginnlegg så bygger all sosialistisk ideologi på en totalitær diktatorisk allmektig føydal sosialistisk stat. Fellesnevneren for alle totalitære sosialistiske ideologier. Være seg venstreekstremradikalsosialismen, sosialdemokrati, kommunisme, eller høyreekstremradikalsosialismen, fascisme og nazisme (nasjonalsosialisme). Internazisme (internasjonalsosialisme) også kalt globalisme er et sammensuriumskonglomerat av disse to ekstremradikalsosialistiske grenene. Alle sosialister er ifølge deres egen ideologi for å vende tilbake til føydalsamfunnet hvor en allmektig sosialistisk stat er den føydale. Du og jeg skal kun være slaver for denne totalitære diktatoriske allmektige føydale sosialistiske staten. Styrt av noen få selvvalgte diktatoriske sosialistiske proletarer som lever livets glade dager, på bekostning av alle oss andre.
Karl Marx - Kommunismens far, og fascismen og nazismens mor.

Av ideologiens stamfar Karl Marx (som er kommunismens far, og fascismen og nazismens mor), Friedrich Engels og innen filosofien kalles dette «proletariatets diktatur». Først når du dør, slipper du unna de sosialistiske diktatoriske proletarene, og oppnår sosialismens endelige mål – «fullstendig anarki» i form av å være død og begravet …
Ref: https://tinyurl.com/y4yc88ae





Erik Bye om våre politikere.






Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre sier det soleklart -

Ikke stem Arbeiderpartiet.




Sverre Myrli fra Arbeiderpartiet fra Stortingets talerstol.






"Gud eg elsker skattebetalere" - Hadia Tajik, 
Arbeiderpartiets nestleder. 


Er du mot bompenger, mot bomringer, mot veiprising, mot høyere skatter og mot høyere avgifter, stemmer du ikke Arbeiderpartiet eller noen av de partiene som samarbeider eller har samarbeidet med dem før, under eller etter #Valg2019 den 9.september 2019 og/eller i #Valg2021. 




"Jeg elsker bomringen" - Lan Marie Berg (MDG)


Grønn-Fascistene Miljøpartiet De Grønne har sammen med Arbeiderpartiet og SV hatt styringen i Norges hovedstad - Oslo. Oslo har blitt et bompengemareritt uten sidestykke i verdenshistorien, der ingenting av det som tas inn i bompenger, går tilbake til bilistene, menbenyttes til alt mulig annet. Kommunist-rørleggeren og tidligere SV-er, nå Arbeiderpartiet, sier han heller taper valget enn å senke bompengeprisen i Oslo med en krone. Da er det opp til oss å få fjernet disse fra kommunepolitikken og fylkesstyrene rundt omkring i hele Norge den 9. september. Norge har ikke bruk for politikere som bryter norsk Grunnlov, EMK og Menneskerettighetene. Slike politikere bør strafferettslig stilles til ansvar for sine handlinger - snarest.
Ref: https://www.motor.no/artikler/ap-raymond-bompengene-er-fantastiske/


"Oslo-tilstander"




Bilen er kommet for å bli! Derfor skal ikke bilistene bli brukt som statens melkeku.
Fremskrittspartiet (FrP) som tilhører den ikke-sosialistiske, liberalkonservative norske borgerlige siden, er totalmotstander av en slik føydal stat og ikke minst motstander av sosialistiske proletarer, diktatoriske eller ikke. De liberalkonservative norske borgerlige vil du skal leve ditt liv i frihet - Ikke som slave for en føydal allmektig stat. Staten er til for å tjene deg, ikke omvendt.


Besøket som uteble. Si Ja til bilen.

 

Kjellstadbommen 1. oktober 1975

FrP har siden de ble grunnlagt den 8. april 1973, vært mot disse ransportalene på våre veier. 
Den gangen het FrP Anders Langes Parti og kjempet for sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrepAltså i mer enn 46 år har Fremskrittspartiet kjempet mot et Stortingsflertall som hele tiden siden St prp nr 165 (1970–71) og Innst S nr 303 (1970–71) ble vedtatt i 1972, med oppstart av vegprosjektet E18, planlagt ferdigstillt i 1975, har vært for bompengeinnkreving. Ifølge proposisjonen hadde bompengeselskapet "A/L Motorvegfinans" beregnet at bompengeinnkrevingen kunne oppheves i 1983, dvs etter 8,5 års innkreving.
Kjellstadbommen åpnet den 1. oktober 1975, og ble lagt ned 1. januar 2002 ca kl. 11:00. Altså 19 år lenger enn det som var utgangspunktet. På de 26 årene bommen sto, hadde 202 millioner bilister tilsammen måtte punge ut med vanvittige 61,8 milliarder kroner i denne bomstasjonen på Europavei 18 (E18) alene. Skal ikke gå gjennom alle tillegsprosjekter som ble lagt til opp gjennom de 19 årene bommen sto på overtid, men det er noen. Du finner litt info her:
Dokument nr 3:3 (1998–99) Riksrevisjonens undersøkelse av vegmyndighetenes styring i fem utvalgte bompengeprosjekter



Gjennom Norgeshistorien, er det ikke et parti som slår Arbeiderpartiet i antall grove brudd på
Kongerike Norges Grunnlov - Vår konstitusjon.

Ansvarlighetslovens § 11, første ledd: "Den der som medlem av Statsrådet på annen måte enn nevnt i denne lovs øvrige bestemmelser ved handling eller undlatelse bevirker noget som er stridende mot Grunnloven eller rikets lover, straffes med bøter eller med fengsel inntil 10 år."
En svært aktiv del av bompengeforkjemperne er sosialistene som hele tiden har kjempet for en totalitær føydal allmektig sosialiststyrt stat har siden 1. oktober 1975, da Kjellstadbommen i Lier utenfor Drammen åpnet. De som opp gjennom årene har stemt for bompenger, har begått grove brudd på:


  • Grunnlovens § 106, første ledd: «Enhver som oppholder seg lovlig i riket, kan fritt bevege seg innenfor rikets grenser og velge sitt bosted der».
  • Den Europeiske Menneskerettskonvensjon (EMK) Tilleggsprotokoll nr. 4, Artikkel 2, første ledd: «Enhver som lovlig befinner seg på en stats territorium, skal ha rett til bevegelsesfrihet innenfor dette territorium og til fritt å velge sitt bosted» (Denne konvensjonen ble ratifisert av Norge i 1951 og inkorporert i norsk rett gjennom menneskerettsloven av 21. mai 1999).
  • FNs verdenserklæring om menneskerettigheter, Artikkel 13, første ledd: «Enhver har rett til å bevege seg fritt og til fritt å velge oppholdssted innenfor en stats grenser» (Norge var med å vedtok FNs verdenserklæring om menneskerettigheter i FNs generalforsamling i Paris 10. desember 1948). 

De nevnte 142 norske Stortingsrepresentantene som flertallet av dem tilhører «de få selvvalgte diktatoriske sosialistiske proletarene», ikke bare bryter norsk Grunnlov, EMK og FNs menneskerettigheter med aktivt å hindre det norske folks bevegelsesfrihet ved å sette opp en økonomisk barriere for å hindre denne rettigheten særlig for de fattigste av oss. Men de har i tillegg hakket på FrP siden Stortingsvalget i 2013 for at FrP ikke har greid å innfri sitt løfte til det norske folk om å fjerne disse barrierene som er både de jure og de facto rettsstridige både i henhold til norsk og internasjonal lov. Bomstasjoner og krav om å måtte betale bompenger for å kunne forflytte seg innenfor eget land, er ikke på noe som helst måte forenelig med fri ferdsel. Partiene som er for bompenger, bomringer og/eller veiprising har stemt ned hvert eneste forslag som ville gjort at bommene ble fjernet, samt stemt for alle forslag om nye bomstasjoner og økninger i takster mm som har kommet fra staten eller fra kommunene og fylkerne. Oppegående mennesker bør da se denne dobbeltmoralen som disse partiene som er for bompenger og/eller veiprising så tydelig viser? Eller er det fortsatt slik:

Forskjellen på en APeist og en FrP-velger

Si NEI til mer bilrelaterte avgifter - Stem FrP
Arbeiderpartiet og sosialistene vil overvåke nordmenn enda mer enn de allerede gjør med deres forslag om GPS-basert veiprising. Det vil si så fort du flytter kjøretøyet ditt 1 mm, selv om den mm skyldes telehiv eller noen kjører på deg, skal du betale for den "kjørte" strekningen på 1 mm opp, ned, til side, frem eller tilbake kjøretøyet har flyttet seg.


Selv inne på din egen private eiendom. Arbeiderpartiet prøver å overgå George Orwells verste fantasier om "Big Brother" og overvåkningssamfunnet i boken "1984" fra 1949. 
Ref: Betaling etter kjørelengde rammer folk i distriktene

Lovavdelingen i Justisdepartementet har konkludert med at veiprising kan være i strid med menneskerettighetene.
Ref: 
https://www.tv2.no/nyheter/10781955/



Senterpartiet vil gi penger fra oljefondet til flyktninger,
men ikke en krone til å fjerne bompenger i Norge
Senterpartiet ville gi penger fra Oljefondet til flyktninger den 5. september 2015, men vil ikke være med på å fjerne bommene i Norge med Oljepenger i 2019. Noe som ville kommet ALLE nordmenn til gode. Og Senterpartiet våger å kalle seg tasmenn for distrikts-Norge?
https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/sp-vil-gi-penger-fra-oljefondet-til-flyktninger/3423132125.html

Senterpartiet i Ålesund gjør det helt klart at de som ikke er villige til å innføre bompenger, ikke vil få støtte fra Senterpartiet.
Ref: 
https://www.smp.no/nyheter/2019/07/30/Senterpartiet-stiller-ultimatum-p%C3%A5-bompenger-i-%C3%85lesund-19593141.ece

Oljefondet

Til de som måtte lide av selektiv amnesi (hukommelsestap) og har glemt at De RødGrønne (Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV) lånte milliardbeløp til tyske motorveibygging fra hele det norske folk sin rettmessige eiendom - oljefondet:
Her ligger norske oljemilliarder. Mens veiprosjekter i Norge finansieres med skyhøye renter, får tyskerne låne norske oljepenger nesten gratis til veibygging.
Ref: https://tinyurl.com/y3ttbwb6

La Nordsjøens skatter, betale folkets bompenger!



Arbeiderpartiet og deres bompengeinnkrevings-kollegers dobbeltmoral:

 

"VG mener vi trenger bompengene" og at "FrPs Landsmøtevedtak er så uansvarlig og urealistisk".
Kilde: https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/AdJlz3/vg-mener-vi-trenger-bompengene

Matematikk fra barne og ungdomsskolen
Tro hva slags ekstremradikalsosialistisk journalist sin personlige mening som står bak de uttalelsene? Denne må totalt mangle grunnleggende reell historiekunnskap, matematikkunskap, og mye mye mer.
I år 2000 under Jens Stoltenbergs første regjering, slettet staten Gardermobanen sin 9 milliarder kroner store gjeld til staten med penger nettopp fra Oljefondet.

Enkel matematikk:

(
9 / 153) = (X / 9.144) => X = 537,88 (milliarder kr)

Altså, den norske stat kan utfra Oljefondets verdi den 20.juni 2019, bruke 537,88 milliarder kroner til å slette bompengegjeld UTEN prosentvis å bruke et eneste øre mer enn Jens Stoltenbergs første regjering gjorde i år 2000.
Så en må virkelig spørre disse ekstremradikalsosialistene hvorfor det er "så uansvarlig og urealistisk" når FrP vil slette bompengegjelden i dag, mens det overhode ikke var "uansvarlig og urealistisk" i det hele tatt da Arbeiderpartiet gjorde det samme bare for Flytoget og Gardermobanen i år 2000? Det er LANGT fler som drar nytte av å få fjernet bompengene i hele Norge inklusiv alle bypakkene, enn antallet som har dratt nytte av Jens Stoltenbergs første regjerings sletting av gjeld med bruk av oljefondet på flytoget / Gardermobanen.

Til dere som tror på verdens største konspirasjonsteori:

 Litt reell vitenskapelig fakta om "drivhusgasser" som sosialister og klimahysterikerne får fnatt av om de få se eller høre om. Pseudovitenskapelig forskning har i alle år vært særdeles divergerende sett i forhold til reell vitenskapelig beviselig fakta. Husk dette neste gang du møter eller hører en klimahysteriker som med stor sannsynlighet ikke har mer i utdanning enn maksimalt dag 3 i barnehagen, og/eller får betalt for å føre folk bak lyset med løgner og bedrag hva gjelder i forhold til hva virkelig og reell vitenskap angår når det gjelder klimaendringer. Det er ingen som benekter for at klimaet endrer seg. Det har det gjort i alle år verden har eksistert. Men derifra til å ha en hysterisk ekstremradikal idee fixe til sosialistiske, Internazistiske eller Globalistiske fantasier kun basert på et clairvoyantisk værvarsel for år 2050 der parameterne bevisst er sjonglert med for å oppnå en allerede gitt konklusjon. At det menneskelige bidraget i alt for ALLE såkalte "drivhusgasser", KUN er på 0,28%, blir bevisst holdt skjult eller regelrett løyet om. Naturen står selv for hele 99,72% av alle «drivhusgassene». Absolutt ingen kan seriøst tro at den livsnødvendige gassen CO2 som er livsnødvendig for alt liv på jorden både for alle dyrearter og alle plantearter, hvor det antropogene bidraget KUN er på 0,117% av alle "drivhusgassene" samlet sett på verdensbasis. Norge står for 0,16% av de 0,117%. Det vil med andre ord si 0,0001872‬%. Den norske bilparken (alt med forbrenningsmotorer) står kun for 10% av de 0,0001872‬%. Altså skarve 0,00001872%. Rettferdiggjør det utrolig lille «bidraget» til at politikerne pålegger oss det norske folk verdens dyreste skatter og avgifter til menneskeretten - stopper fri ferdsel innenfor eget rike? Du får ikke en eneste politiker som seriøst tror på «menneskeskapte klimaendringer» til å ta dette innover seg. Langt mindre begynne å bruke faktabasert vitenskap. Der er det dessverre dollartegn og et bunnløs sug etter andre folk sine penger som rår (Vi som er litt mer opplyste enn gjennomsnittspolitikeren på Stortinget, vet jo alle at det er en del av basen i sosialismens grunn-ideologi. Politikerne er satt til å være Kongerike Norge og det norske folks tjenere, ikke deres diktatoriske herskere.De har faktisk ikke fått noen som helst lovlig mandat til å diktatorisk styre livene til det norske folk. De sitter med en politisk makt som med letthet kan fratas dem slik at de blir fjernet fra alt som heter styre og stell i Norge. Men for å få det til, må folk la være å stemme på dem eller sitte på gjerdet og sniffe på sin egen tarmgass. 


Kilde: Tabell 4a i kapittel 5:
https://www.geocraft.com/WVFossils/greenhouse_data.html

PS:Tallene i tabellen er fra 10. januar 2003, men ikke mye har endret seg nevneverdig mht "klimagassene" på de 16 årene. Kun størrelsen på avgiftene som blir pålagt det norske folk. Fortell barna dine dette. Særlig de som skulker skolen fordi de har en lærer som tror på pseudovitenskap fremfor reell vitenskap. Vitenskapsmenn og -kvinner som følger den vitenskapelige metode i alt sitt arbeide. Ikke slike som tar en fullstendig pseudovitenskapelig tese for fakta, uten et fnugg av beviser. "Klippe og lime"-forskere er like nyttig for verden som plastforsøplingen er nyttig for livet i verdenshavene...

Barneskolelærdom om plantenes fotosyntese på dagtid og respirasjon på nattestid

Hva er det med politikere og klimahysterikere som til og med har glemt barneskolelærdom som plantenes fotosyntese på dagtid og respirasjon på nattestid? Hvordan kan en politiker som ikke kan slik basiskunnskap,være med å styre Kongerike Norge. Være med på å ta viktige beslutninger som om det gjøres feil, kan føre til uante konsekvenser både for det ene og det andre. Tør du virkelig å legge livet ditt i hendene på slike politikere? Undertegnede gjør ikke. Derfor stemmes det for det eneste partiet som tar vitenskap seriøst, fremfor å tro på pseudovitenskapelige forskere som ikke engang følger den vitenskapelige metode i alt sitt arbeide. Stem FrP. Partiet for oss som vil det beste for kogerike Norge og for nordmenn. Husk det i #Valg2019 og #Valg2021.

Vil du lese mer om "Menneskeskapt klimakrise - Verdens største konspirasjonsteori", les denne:
https://jimshistorieogpolitiskeblogg.blogspot.com/2012/05/klimablffen.html

Dersom du har 1.000 kr, ville det kostet 6 kr å dekke ALL gjelden. 1 kr og 30 øre i året å dekke alle utgifter som i dag betales med å innkreve bompenger. Og det påstår altså enkelte økonomer vil velte norsk økonomi?
Oljefondets markedsverdi den 17. august 2019, kl. 18:25
Kilde: https://www.nbim.no/no/

Bompenger: Trond Giske vil sende alle i Norge en gedigen ny skatteregning
"Arbeiderpartiet prøver stadig å finne nye navn på bompengene, men avslører at de uansett vil at du skal betale mer. Trond Giske vil sende en vanlig familie en skatteregning på kr 8000, Jonas Gahr Støre vil erstatte bompengene med et taksameter i bilen din som betyr bompenger for hver eneste meter, mens Raymond Johansen sier han heller vil tape valget enn å redusere bompengene med så mye som én krone. Hva om de heller hadde stemt for FrPs forslag i Stortinget om å senke bompengene?" - Siv Jensen
Ref: 
https://www.nettavisen.no/okonomi/--trond-giske-vil-sende-alle-i-norge-en-gedigen-ny-skatteregning/3423828476.html

Regjeringen


Venstre vil ikke innfri FrPs bompengekrav

Gir Frp lite bom-håp

I en uttalelse avviser KrFs storbynettverk i praksis nær alle Frps krav. Men de gir en mikroskopisk forhandlingsåpning.
KrFs storbynettverk var tydelige på at Granavolden-plattformen ikke er til forhandling, ikke minst nullvekstmålet, sier Håkon Pettersen, KrFs finansbyråd i Bergen (midten). Det er nok Venstre-leder Trine Skei Grande enig i 
Kilde: https://www.vl.no/nyhet/gir-frp-lite-bom-hap-1.1539690




Når det kommer til at FrP i regjering har de måttet både svelge og fordøye noen kameler fordi de ikke fikk gjennomslag i regjering heller for å fjerne bommene fordi både Høyre, Venstre og KrF vil ha bompenger og er for nullvekstmålet fra klimaforliket i 2012. FrP er altså i mindretall både i regjering og i Stortinget.
FrP kunne selvsagt satt hardt mot hardt mener mange og kommet med sterkere krav, stillt ultimatimum eller sågar gått ut av regjering. Men til hvilken nytte?
FrP kunne ikke først forlatt en regjering som ikke ville gå med på å fjerne bommene for så å støtte den samme regjeringen politisk på bakgrunn av bompengene!
Det hadde vært dobbeltmoral som en stort sett ser hos alle andre politiske partier enn hos FrP.

Ikke en politiker, medlem eller velger fra FrP vil frivillig sette Jonas Gahr Støre inn som statsminister i en regjering ledet av taperne i valget både i 2013 og i 2017 - Arbeiderpartiet.

Lystløgneren Jonas Gahr Støre fra Arbeiderpartiet (AP)
Tenk deg Jonas Gahr Støre som Statsminister
En regjering bestående av Arbeiderpartiet (AP), Rødt (R), Sosialistisk Venstreparti (SV), Miljøpartiet De Grønne (MDG) og Senterpartiet (SP). Ja kanskje til og med Kristelig Folkeparti (KrF) og Venstre (V)? Da hadde vi hatt "Oslo-tilstander" ikke bare i hovedstaden vår, men i HELE Norge.


Det ville også vært totalt i strid med hva det norske folket har valgt ikke bare en gang, men to …


Ikke kall fakta for hat. Det bare viser totalt mangel på kunnskap. 



Alt for Norge - Leve kongen og fedrelandet.

Norge - et kristent, fritt, uavhengig og udelelig kongerike


Bilder og material som er brukt som dokumentasjon er videreformidlet iht åndsverksloven § 23, Creative Commons-lisens for bruk i undervisning, opplæring og kommentering.
The use of copy-protected material is protected by the Fair Use Clause by the U.S. Copyright Act of 1976, which allows me to use copyrighted materials for the purpose of commentary, criticism and/or for educational use.

Populære innlegg fra denne bloggen

Nazism, Fascism, Communism, Green Fascism, and Social Democracy belong to the same ideology - Socialism!

Høyre, Venstre, Arbeiderpartiet og FrP på vei å gjøre regjeringen og Stortinget til en ulovlig regjering og et ulovlig Storting.

Exit Utøya - Hvor ufattelig naiv er det mulig å bli Mads A. Andersen.