Arbeiderpartiet har i en årrekke støttet terror¨

av Jim T. Slaaen
Arbeiderpartiet støtter terror.Eksempel hentet fra media:

- Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre samarbeider med Hamas. En organisasjon som er deklarert som en terrororganisasjon av EUs Høyesterett - European Court of Justice (ECJ):
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/hamas-terrorist-organisation-ecj-european-court-of-justice-eu-uk-palestinian-israel-a7860301.html

- Jonas Gahr Støre fra Arbeiderpartiet ga 70 millioner norske skattekroner til terrororganisasjonen Hamas i mars 2006, da han var utenriksminister i den RødGrønne regjeringen. Altså flertallet av de som i dag krever Sylvi Listhaugs avgang for at hun forteller fakta om Arbeiderpartiet at de støtter terror:
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/midtoesten/70-mill-fra-norge-til-hamas/a/113520/


Hvor mye av de 70 mill kronene Jonas Gahr Støre ga til Hamas gikk til terror-tunneler?
- "For Frp er Hamas en terrororganisasjon, mens Støre, både nå og som utenriksminister, alltid har ønsket å framstille Hamas som en positiv organisasjon".
Dagbladet 4. august 2014.

https://www.dagbladet.no/nyheter/store-er-rett-og-slett-desperat/61125722
- Statsminister Jens Stoltenberg krevde å få løslatt den terrordømte Hussam Shaheen fra fengsel i Israel. «En venn av Arbeiderpartiet», i følge Stoltenberg. Tidligere Internasjonal Sekretær i Al Fatah Youth (PLO sin ungdomsorganisasjon) Hussam Shaheen er nå dømt til 28 års fengsel av Høyesterett i Israel.

Hussam Shaheen ble arrestert 28.januar 2004 for å ha forsøkt å smugle våpen, og for å ha planlagt en selmords-bombeaksjon mot en buss inne i Israel.
https://jesusbok.wordpress.com/2013/02/08/krevde-arabisk-terrorist-loslatt-fra-fengsel-i-israel/- Uklok støtte til terrordømt.
Anniken Huitfeldt (Ap) kritiseres for vennskap med fengslet palestiner:
https://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtoesten/uklok-stoette-til-terrordoemt/a/197006/- Hussam Shaheen ble arrestert 28.januar 2004 for å ha forsøkt å smugle våpen, og for å ha planlagt en selvmordsbombeaksjon mot en buss inne i Israel.

Statsminister Jens Stoltenbergs tale på Utøya 21. juli 2007:

"Akkurat nå er dere spesielt opptatt av de palestinske politiske fangene – og har en egen kampanje på Utøya for å få løslatt palestinske fanger. Det er et viktig engasjement. Spesielt er dere opptatt av Hussam Shaheen – internasjonal sekretær i Fatah Youth – og som har vært her på Utøya flere ganger og som har mange venner i AUF og Arbeiderpartiet. Vi følger hans situasjon spesielt nøye." https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/statsministeren-tale-pa-utoya-2007/id476618/
- AUFere tok gruppefoto foran helteportrettet av dømt terrorist
AUFs delegasjon foran portrettet av Marwan Barghouti, en Fatah-leder dømt for terror.
https://www.miff.no/norge-og-israel/2014/02/11auferetokgruppefotoforanhelteportrettetavd%C3%B8mtterrorist.htm


- Anniken Huitfeldt angriper Israel fordi hun ikke får besøke terroristen og terrordømte Hussam Shaheen som hun omtaler som en "moderne politiker".
https://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtoesten/anniken-huitfeldt-til-angrep-paa-israel/a/196858/

- Hamas grundläggande stadga är antisemitisk och strävar efter Israels förstörelse:
http://israelidag.se/hamas-grundlaggande-stadga-ar-antisemitisk-och-stravar-efter-israels-forstorelse/- Rødt, AUF og Arbeiderpartiet støtter terror.Dette er bare et lite knippe av dokumentert støtte fra Arbeiderpartiet og AUF til terror og terrorister.
I tillegg viser det litt av det sosialistiske jødehatt og antisemittismen som har fulgt den sosialistiske ideologien i mange år.


Ikke kall fakta for hat. Det bare viser totalt mangel på kunnskap. 

Bilder og material som er brukt som dokumentasjon er videreformidlet iht åndsverksloven
§ 23 Creative Commons-lisens for bruk i undervisning, opplæring og kommentering.

Use of copy protected material, is protected by the Fair Use Clause by the U.S. Copyright Act of 1976, which allows me to use copyrighted materials for the purpose of commentary, criticism and/or for educational use.


Alt for Norge - Leve kongen og fedrelandet.
    Loading