"Klimagasser" - Naturlig vs Menneskeskapt



Menneskenes bidrag til "klimagasser" vs naturlig forekomst
av Jim T. Slaaen


Vitenskapelig fakta om "klimagass"-hykleriet

Kilde: Tabell 4a i kapittel 5:
https://www.geocraft.com/WVFossils/greenhouse_data.html



Når en ser seg rundt i verden, så er det utrolig mange "grønn-fascister" som finnes, som virkelig tror at menneskene - (som kun står for utslipp av 0,28% av alle såkalte "klimagasser", hvor antropogen karbondioksid (menneskeskapt CO2) utgjør KUN 0,117%) - forårsaker "menneskeskapte klimaendringer". At naturen selv står for 99,72% av alle såkalte "klimagasser" som finnes i vår atmosfære som omkranser hele vår klode, det bryr ikke "grønn-fascistene" seg noe om, fordi de tror på en totalt uvitenskapelig udokumentert tese som det ikke finnes et fnugg av bevis for. Altså de er overbevist om at det meste av de gasstypene som "klima-hysterikerne" og "svada-forskerne" har karakterisert som "klimagasser", er mer eller mindre menneskeskapte alt sammen. "Klimagasser"er en terminologi som brukes kun av de som tror på endringer av klima basert på variasjon av mengden til noen få typer gasser som faktisk finnes i mye større mengder i naturen, enn hva menneskeheten har forårsaket. Men det faktumet, nekter "grønn-fascistene" å akseptere. De tror helt fullt og holdent på at menneskene alene forårsaker klimaendringer og naturlige svingninger eller solens påvirkning ikke har noe å si mot det menneskeheten alene står for av "klimagass"-utslipp. En må spørre seg, hvor i all verden var disse da læreren underviste i naturfag og forklarte fotosyntese og respirasjon på barneskolen?
Fotosyntese og respirasjon. Lærdom fra barneskolen
Reelle data støtter ikke "Grønnfascist-tesen" heller.
Dette prøver selvsagt å viskes over, eller holdes skjult. For dersom det ble allment kjent, ville milliarder av kroner gå tapt i inntekt til FN og IPCC som igjen ville gått utover inntekten til alle disse "klima-forskerne". Å ja, de er litt fler enn kun de 97% av de 77 anonyme klimaforskerne som uttalte seg om den mest uvitenskapelige uttalelse noen sinne, om at "the science is settled". 


Sattelittmålt temperatur vs IPCC sin modells tese
Er dette grunnen til at "Grønn-fascist-trollene" nå står å hyler som stukne griser? Fordi fakta har blitt fortalt dem, og de nå lider av akutt kognitiv dissonans fordi løgnen de har levd på siden verdens største konspirasjonsteori ble skapt, omsider har gått opp for dem bare var en illusjon? En løgn?




Tro hvordan ungene egentlig hadde hylet, om dette ble realiteten for dem? Ingen mobil, ingen strøm, ingen duppedingser, ingen elektrisk enhjuling eller sparkesykkel osv osv osv. Kan noen forklare barna litt realitet fremfor psykososialistisk svada?




Video credit: What.If




Grønn-fascisme - Like fascistisk som de andre totalitære grenene av sosialismen
som kjemper for en totalitær diktatorisk allmektig føydal sosialistisk stat.

Hardest på huggestabben til klima-hysterikerne, er Karbondioksid (CO2)Om folk hadde begynt å gå disse liksom "vitenskapsmennene" - i realiteten "pseudovitenskapsmenn" eller "adjustocientister"  - etter i sømmene, og deres totalt uvitenskapelige arbeide, ville folk fort oppdaget at fakta sier noe HELT annet enn disse "eliksir-selgerne".


Eksempel på eliksir-selger: Nigel West Dickens 'Elixir. Ofte forkortet, "N.W. Dickens' Elixir". En eliksir Nigel West Dickens i "Red Dead Redemption", hevdet hadde en rekke mirakuløse effekter. 


Fakta:

Fra tabellen øverst, ser vi at hele menneskeheten bidrag til hele luftens CO2 innhold, kun er 0,117% av de 411.35 ppm som nevnt fra mai-målingen til ESRL - NOAA i 2019. Noe som tilsvarer bittelille 0,483 ppm CO2. De resterende 410,867 ppm CO2, er det helt og holdent jorden (planeten Tellus) og naturen selv som står for.
Denne ene lille rapen fra vulkanen Etna slapp ut mer enn 10.000 ganger mer CO2  i atmosfæren enn hele menneskeheten har i hele vår tid på jorden. Imidlertid, ikke bekymre deg! Det er en svindel på gang som arbeider for at du skal bli skattlagt for ditt diminutive karbon-fotavtrykk. Det vil selvsagt stoppe alle fremtidige rap fra vulkanen Etna eller andre vulkanutbrudd.

Det norske folk står for KUN 0,16% av disse 0,483 ppm med 
CO2. Noe som tilsvarer ør-lille 0,00077 ppm av jordens samlede CO2-nivå i planeten Tellus sin atmosfære på 411,35 ppm. Av disse 0,00077 ppm CO2, står norske bilister for 10% av dette igjen. Noe som tilsvarer 0,000077 ppm CO(1 ppm = 0.001 g/L).Altså HELE den norske bilparken står KUN for 0,077 g CO2 pr liter med "klimagasser". Tro når folk skal begynne å gå disse som påstår at jordens naturlige klimaendringer er menneskeskapte, etter i sømmene? Metoden "Klima-fascistene"/"Grønn-fascistene" bruker med å lære barn løgner, er ikke ny. Den er en velkjent teknikk brukt av bø.a Arbeiderpartiet helt siden 1923.


”Barna skal gjøres til sosialister, og det er lærerne som skal gjøre dem til det”
Litt historie fra Arbeiderpartiets lugubre fortid, fylt med kristenhat og hat til andre med et annet syn eller mening enn de:
”Vi skal gjøre skolen verdslig, liksom sykepleien og begravelsen og ekteskapet og fødselsregistreringen. Vi skal slåss uforsonlig mot den bestående lutherdom som andre fordummende sekter”.

”Barna skal gjøres til sosialister, og det er lærerne som skal gjøre dem til det”.
Sitatsetene er hentet fra Edvard Bull d.e sin bok fra 1923 - "Kommunisme og religion".
Edvard Bull d.e var en norsk historiker, utenriksminister i Christopher Hornsruds regjering i 1928 og nestformann i Det norske Arbeiderparti.
Bull d.e. var medlem av Arbeiderpartiregjeringen som ville avskaffe kapitalismen: https://tinyurl.com/yy3x9jh8

Boken hans kan leses på Nasjonalbiblioteket med norsk IP-adresse: https://tinyurl.com/ydc69uto

Greta Thunberg omgitt av plastemballasje til sin frokost på et tog til Davos.
Bildet er tatt mens "
Klima-Greta" kjørte gjennom Danmark. Danske tog er i hovedsak drevet på skitten strøm fra kull, gass og atomkraft fra Europa. Sa noen hykleri og dobbeltmoral?
Nå brukes altså barn igjen i sosialistisk /internazistisk/globalistisk propaganda fordi hele konspirasjonsteorien er iferd med å rakne for pseudoforskerne. Derfor bruker de de mest lettpåvirkelige til å skape blest om noe som er ikke-eksisterende - menneskeskap klimakrise.
Sosialister - Alle er de like. Bruker barn i propaganda.

History repeats itself, first as tragedy, second as farce - Karl Marx




Alle pseudo-vitenskapsmenn lider av selektiv amnesi, og med viten og vilje ser bort
fra vanndamp.  
Det passer ikke inn i deres tese om "global oppvarming"
basert på et clairvoyantisk værvarsel for år 2050



Reell vitenskapforsker vs pseudovitenskapforsker



Hvordan har disse pengehole kjøpte populist-humbug-"forskerne" greid å lure (skulle en tro) oppegående politikere til å tro på deres horrible uvitenskapelige tese om en klimakrise basert på et clairvoyantisk værvarsel for 2050?
Hvordan kan noe oppegående menneske tro på at en fiktiv, men ifølge disse populist-humbug-"forskerne", en reell og pågående menneskeskapt klimakrise, ene og alene har oppstått pga menneskeskapte "drivhusgass-utslipp"?

I tillegg mener enkelte mindre intelligente politikerne som mildt sagt må være darwinistisk stagnert på AP-nivå eller lenger til venstre, påstår de er oppegående og at den mengden CO2 Norges bilpark står for, rettferdiggjør verdens dyreste "klima"-skatte og -avgiftsnivå.

Seriøst! Nå må folk våkne fra tåkeheimen og sette foten ned. Er du mer interessert i å lese om "verdens største konspirasjonsteori - klimakrisen", les denne:
Menneskeskapt klimakrise - Verdens største konspirasjonsteori

Ikke kall fakta for hat. Det bare viser totalt mangel på kunnskap. 


Bilder og material som er brukt som dokumentasjon er videreformidlet iht åndsverksloven § 23, Creative Commons-lisens for bruk i undervisning, opplæring og kommentering.



  


The use of copy-protected material is protected by the Fair Use Clause by the U.S. Copyright Act of 1976, which allows me to use copyrighted materials for the purpose of commentary, criticism and/or for educational use. 

https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

Alt for Norge - Leve kongen og fedrelandet.

Populære innlegg fra denne bloggen

Nazism, Fascism, Communism, Green Fascism, and Social Democracy belong to the same ideology - Socialism!

Høyre, Venstre, Arbeiderpartiet og FrP på vei å gjøre regjeringen og Stortinget til en ulovlig regjering og et ulovlig Storting.

Exit Utøya - Hvor ufattelig naiv er det mulig å bli Mads A. Andersen.