Når du avslører en professor i Historie for overlagt forsøk på historieforfalskning


Når du avslører en professor i Historie
for overlagt forsøk på historieforfalskning

av Jim T. Slaaen

Når en professor i historie blir avslørt for historieforfalskning, tas strutsemetoden i bruk

Når en professor i Historie ved Universitetet i Oslo (UIO) bedriver historieforfalskning, og mannen ikke kan svare for seg - skjer dette:


Øystein Sørensen, forfatter og professor i historie ved Universitetet i Oslo (https://twitter.com/SorensenOystein)

Den typiske pseudovitanskapelige akademiske svadageneratoren i møte med fakta og sannhet. Disse teoretikerne som aldri har utført et riktig stykke arbeide i hele sitt liv, som lever på en løgn, men som bryter totalt sammen i kognitiv dissonans i møte med det opplagte. Selv et mer enn 2.400 år gammelt velkjent buddhistisk ordtak, er utelatt fra deres “selektive” form for kunnskap: "Tre ting kan aldri holdes skjult i lang tid: Solen, månen og sannheten." – Buddha

Avsløringen er å lese i sin helhet her:

Altså fremfor å svare og begrunne sin falske historiefremstilling som undertegnede i ovennevnte blogginnlegg beviser er en forfalskning av den faktiske historien vår, velger professoren å stikke hodet i sanden og blokkere undertegnede. Stakkaren har vel ikke lært en av livets realiteter:
 
PS: Husk dette: Facts do not cease to exist because they are ignored - Aldous Huxley

Professoren skjønte kanskje i et øyeblikks våkenhet fra tåkeheimen at hans forsøk på historieforfalskning og fremstilling, ikke holdt mål. Men istedenfor å ta til seg lærdom og korrigere sin "vrangforestilling" av historiske fakta, valgte stakkaren å stikke hode i sanden slik strutsen gjør. Tror figuren virkelig at fakta forsvinner selv om han ignorerer den? Det bare viser at mannen kanskje ikke er så mye mann likevel. Kunnskapsmessig ligger han ihvertfall på et nivå langt under pari. 
Øystein Sørensen, forfatter og professor
 i historie ved Universitetet i Oslo.
Foto: Aschehoug.


Avsløringen ble sent i twitter-melding til bl.a SV-leder Audun Lysbakken, Hans Olav Lahlum (norsk historiker, biograf, kriminalforfatter og SV-politiker) og til Øystein Sørensen. Professor i Historie ved Universitetet i Oslo (UIO). Ikke en av de har svart. Kan det ha med at jeg igjen har truffet en sart nerve i sosialistenes fanatiske motvilje til å forholde seg til faktiske historie som ingen av dem vil ha belyst, langt mindre kommentere, fordi de vet de er på gyngende grunn? At en historieprofessor som Sørensen begir seg ikast med å prøve seg på historieforfalskning, bør få konsekvenser både for hans professortittel og sin stilling som historie-underviser ved Universitetet i Oslo. Ingen kan ta noe av det denne løgneren underviser i seriøst, når han ikke engang kan holde seg til fakta i det offentlige rom. For ikke å snakke om når han blir brukt som "sannhetsvitne" og han blir totalt avkledd som løgner og bedrager om historiske fakta. Var vel kanskje derfor "professoren" blokkerte meg også? Han er ikke første som har fått "psykososialistisk kolikk" i møte med fakta. Plutselig var det noen som visste mer om hva sosialistene og Arbeiderpartiet faktisk sto og står for enn det sosialister ønsker eller vil skal komme frem. En som "professoren" øyensynlig mangler kunnskap til å argumentere mot. Professoren innså kanskje at det var nytteløst å argumentere for sine egne løgner, når reelle fakta er så ekstremt divergerende i forhold til det professoren fremlegger av "bevis" for sin vrangforestillinger. Professoren er intet mindre enn en skam for Oslo Universitet og for de som innehar en professortittel, når han ikke engang kan forsvare sine egne påstander i møte med historiske fakta. Tro hva han gjorde for å få den professortittelen? På vanlig sosialistisk vis?

Twitter-melding til bl.a. Øystein Sørensen

Skal en være ærlig, har jeg i mitt over et halvt århundre lange liv ikke møtt en eneste sosialist som faktisk kan diskutere sak, men heller nesten alltid tyr til "
Ad Hominem Angrep eller annen form for personangrep og falske anklager når de står i en situasjon der de enten mangler kunnskap eller i møte med beviselige fakta som de ikke liker og/eller tolererer. Ja sågar prøver de febrilsk å få sensurert saken bort. Veldig ofte tyr slike som mangler kunnskap om reell historie til bruk av minst 1 av de 5 mest brukte hersketeknikkene i møte med fakta:
  • Usynliggjøring. 
  • Latterliggjøring.
  • Fordømmelse.
  • Tilbakeholdelse av informasjon.
  • Påføring av skyld og skam (skjer gjennom latterliggjøring, ydmykelser, blottstillelse og ærekrenking). 
    Kunnskap de fleste med utdanning utover dag 3 i barnehagen har, om du ikke lider av den typiske sosialistsykdommen Lucifersyndromet (storhetsvanvidd / gigantomani) og faktisk innbiller deg at du kan og vet alt så mye bedre enn alle
    andre fordi du har en akademisk tittel av no slag og faktisk ikke har lært noe som helst - utover det.



    Bruk av herskerteknikk, blir av undertegnede ihvertfall fulgt opp med samme metode etter følgende:

    • "Den gylne regel" også kjent som "Gjensidighetsregelen" fra Evangeliet etter Matteus kapittel 7, vers 12 sier: "Alt dere vil at andre skal gjøre mot dere, det skal også dere gjøre mot dem"
       
    • Tobit. En av de apokryfe bøkene i Det gamle testamentet og Tanakh, kapittel 4, vers 12: "Hva du ikke vil at noen skal gjøre mot deg, det skal du ikke gjøre mot andre". 
    • Immanuel Kants prinsipp for moralsk handling i "Det kategoriske imperativ". Kants forsøk på å fastsette moralens øverste prinsipp i verket fra 1785 - "Grunnlegging til moralens metafysikk": "Handle bare etter den maksime (den grunnsetning subjektet handler etter) gjennom hvilken du samtidig kan ville at den skal bli en allmenn lov".
    Så med utgangspunkt i de tre forgående punkter, og med Newtons tredje lov om bevegelse i tankene, gis derfor respekt kun til personer dersom respekten er gjensidig. Metodikk brukt mot andre, blir rettet mot en selv med minst like stor kraft. Klarer ikke folk å vise respekt for andre og/eller for fakta, fortjener de selv heller ikke respekt. Respekt er faktisk noe en gjør seg fortjent til. Løgnere og forfalskere uansett status, fortjener å bli avslørt. Dette er prinsipper en såkalt "professor" tiltross for at han tilhører den grønn-fascistiske siden av sosialismen, bør ha lært.

    Den grønn-fascistiske professoren Øystein Sørensen

    En akademisk tittel betyr like lite som brukt dasspapir når en ikke klarer å forholde seg til noe som for normale oppegående mennesker er selvinnlysende: "Å stille spørsmål om hva som egentlig er fakta og hva som er løgn og/eller propaganda". Når en person med full viten og vilje nekter å lytte til andre, som også innbefattet å lytte til sine meningsmotstandere, er den personen intet mindre enn en taper av aller laveste rang.  Greier en person ikke selv i vår moderne tid å stille spørsmål ved noe av det som blir en fortalt av andre, bruke verktøy som de aller fleste har tilgjengelig i dag som pc, nettbrett eller telefon i kombinasjon med Internett som verktøy eller selv sjekke bøker, arkiv mm for å få svar, har denne tapt som menneske. Ved å ta en sosialist sitt ord på hva sosialisme egentlig er for noe, kan en ikke regne med å få et sanndruelig, edruelig, objektivt svar. Det er nok bare å løfte blikket og se seg om i verden. Det er ikke for ingenting at sosialister hater fakta. Den er som regel aldri i sosialistenes favør.
        
    Et godt råd både til foreldre men også til allmenheten fra George Carlin

    Dunning-Kruger-effekten er klassisk eksempel på en av flere lidelser som er svært utbredt blant mennesker som har sosialisme som "religion". Mennesker som lider av en kognitiv bias (tankefeil eller forutinntatthet) om sosialismen, slik de ofte selv fremstår av å gjøre. Igjen slår det en at Dunning-Kruger-effekten som er en psykisk lidelse hvor personer som mangler kunnskaper og har dårlige ferdigheter på sosiale eller intellektuelle områder, feilaktig overvurderer sine egenskapene og evnene hos seg selv. Fenomenet fikk navn etter de amerikanske psykologene David Dunning (født 1950) og Justin Kruger som i en artikkel i Journal of Personality and Social Psychology i 1999 beskrev hvordan de som er inkompetente vil ha liten innsikt i sin egen inkompetanse. Denne "lidelsen" har blitt kjent som Dunning-Kruger-effekten. At denne UIO-professoren i tillegg vedgår at han støtter grønn-fascismen og tror på pseudoforskning foran vitenskap - bare understreker saken enda mer. 

     If it can be destroyed by the truth it deserves to be destroyed by the truth - Carl Sagan

    En bare må spørre som Ole Paus: Hvordan i helvete fikk du den tittelen som professor?
    Professoren har ikke bare avslørt seg selv som en bløff, men mangler vesentlig faktabasert kunnskap, er en skam for sin tittel og sitt embete, og har tapt som menneske ...

    Ole Paus: "Hvordan i helvete fikk du denne jobben?"

    Visste du at psykologien har siden 1957 hatt en forklaring på sosialisters adferd i møte med fakta?
    På fagspråket kalles det kognitiv dissonans ("erkjennelsesmessig uoverensstemmelse")

    Ikke kall fakta for hat. Det bare viser totalt mangel på kunnskap. 

    Bilder og material som er brukt som dokumentasjon er videreformidlet iht åndsverksloven § 23, Creative Commons-lisens for bruk i undervisning, opplæring og kommentering.

    Use of copy-protected material is protected by the Fair Use Clause by the U.S. Copyright Act of 1976, which allows me to use copyrighted materials for the purpose of commentary, criticism and/or for educational use.

     
    Alt for Norge - Leve kongen og fedrelandet.



    Norge - et kristent, fritt, uavhengig og udelelig kongerike


    Populære innlegg fra denne bloggen

    Nazism, Fascism, Communism, Green Fascism, and Social Democracy belong to the same ideology - Socialism!

    Høyre, Venstre, Arbeiderpartiet og FrP på vei å gjøre regjeringen og Stortinget til en ulovlig regjering og et ulovlig Storting.

    Exit Utøya - Hvor ufattelig naiv er det mulig å bli Mads A. Andersen.