Arbeiderpartiet amok på Facebook over fakta om Eskil Pedersens flukt 22, juli 2011


Sosialistene i full panikk over at fakta om hva som skjedde på M/S Thorbjørn den 22. juli 2011, kommer frem.
Av Jim T. Slaaen

Politiet passerer MS Thorbjørn den 22. juli 2011 kl. 18:21:38
 
Arbeiderpartifolk til massivt angrep på det som kommer frem under. Massiv skitkasting, trusler, sjikane, samt en drøss med klaging til Facebook over at fakta om Eskil Pedersens flukt blir lekket.
Sosialister ser ikke ut til hverken å respektere Norges Grunnlov §100, d
en Europeiske Menneskerettskonvensjon Artikkel 10, eller FNs Menneskerettighetenes Artikkel 19:

Grunnlovens §100

"Ytringsfrihet bør finne sted.
Ingen kan holdes rettslig ansvarlig for å ha meddelt eller mottatt opplysninger, ideer og budskap med mindre det lar seg forsvare holdt opp imot ytringsfrihetens begrunnelse i sannhetssøken, demokrati og individets frie meningsdannelse. Det rettslige ansvar bør være foreskrevet i lov.
Frimodige ytringer om statsstyret og hvilken som helst annen gjenstand er tillatt for enhver. Det kan bare settes klart definerte grenser for denne rett der særlig tungtveiende hensyn gjør det forsvarlig holdt opp imot ytringsfrihetens begrunnelser.
Forhåndssensur og andre forebyggende forholdsregler kan ikke benyttes med mindre det er nødvendig for å beskytte barn og unge mot skadelig påvirkning fra levende bilder. Brevsensur kan ikke settes i verk utenfor anstalter.
Enhver har rett til innsyn i statens og kommunenes dokumenter og til å følge forhandlingene i rettsmøter og folkevalgte organer. Det kan i lov fastsettes begrensninger i denne rett ut fra hensyn til personvern og av andre tungtveiende grunner.
Det påligger statens myndigheter å legge forholdene til rette for en åpen og opplyst offentlig samtale."
https://lovdata.no/NL/lov/1814-05-17/§100

Den europeiske menneskerettskonvensjonen Artikkel 10

I forståelse med den, og som skritt i retningen av en felles gjennomføring av noen av rettighetene, vedtok Europarådet Den europeiske menneskerettskonvensjon i 1950, som trådte i kraft fra 1953.

 Artikkel 10. Ytringsfriheten

 "Enhver har rett til ytringsfrihet. Denne rett skal omfatte frihet til å ha meninger og til å motta og meddele opplysninger og ideer uten inngrep av offentlig myndighet og uten hensyn til grenser. Denne artikkel skal ikke hindre stater fra å kreve lisensiering av kringkasting, fjernsyn eller kinoforetak. 2. Fordi utøvelsen av disse friheter medfører plikter og ansvar, kan den bli undergitt slike formregler, vilkår, innskrenkninger eller straffer som er foreskrevet ved lov og som er nødvendige i et demokratisk samfunn av hensyn til den nasjonale sikkerhet, territoriale integritet eller offentlige trygghet, for å forebygge uorden eller kriminalitet, for å beskytte helse eller moral, for å verne andres omdømme eller rettigheter, for å forebygge at fortrolige opplysninger blir røpet, eller for å bevare domstolenes autoritet og upartiskhet."
– Den europeiske menneskerettskonvensjon Artikkel 10. Norsk oversettelse.
Den europeiske menneskerettskonvensjonen Artikkel 10


FN - Verdenserklæringen om Menneskerettighetene 

Artikkel 19.

"Enhver har rett til menings- og ytringsfrihet. Denne rett omfatter frihet til å hevde meninger uten innblanding og til å søke, motta og meddele opplysninger og ideer gjennom ethvert meddelelsesmiddel og uten hensyn til landegrenser."

Ytringsfrihet

Lex Superior Trinnhøydeprinsippet: 

"Ved tolking av lover går prinsippet ut på at rettsregler av høyere rang går foran regler av lavere rang, eller prinsippet fører til at den trinnlavere regelen tolkes innskrenkende. For eksempel går Grunnloven og konstitusjonell sedvanerett foran vanlige lover og lover går foran forskrifter".
https://jusleksikon.no/wiki/Lex_superior

Sosialister verden over, begynner mer og mer å ligne på sin søsterparti i Nazi-Tyskland.
Nazismen tilhører ideologien Sosialisme

De tyske nasjonalsosialistenes (Nazistenes) brenning av "utysk" litteratur i 1933 var uttrykk for politisk og kulturell meningssensur. Foto: Arkivfoto fra U.S. National Archives



Kommentaren og bildet som sosialistene gikk totalt amok over, følger under:

22. jul 2011 ble 77 drept. 69 av dem ble drept på Utøya, hvorav 33 av dem var barn under 18 år som AUF-leder Eskil Pedersen iht Norsk straffelov hadde et overordnet ansvar til å bistå siden de var i ytterste livsfare og AUF-Lederen var den som hadde det øverste ansvaret for sikkerheten til alle som var på Utøya denne dagen. Istedenfor begikk AUF-lederen mytteri på M/S Thorbjørn med hjelp av Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre, Raymond Johansen m.fl. Han tok kommandoen og tilsidesatte kaptein Jon Olsens vilje til å hjelpe de nødstilte. Noe Eskil Pedersen ikke var interessert i. Resultatet ble at den pansrede tidligere svenske marines landgangsfartøy av typen L-50, ble rent på grunn 2,7 km fra Utøya. Satt ut av spill. Dette medførte at mennesker ble drept som kunne vært spart om AUF-lederen ikke hadde handlet på samme måte som Arbeiderpartiet gjorde 9. april 1940.

Helt siden 22. juli 2011 har fokuset hele tiden vært på de 69 som mistet livet 
og 62 ble hardt skadet på Utøya fra Arbeiderpartiet og AUF. Men det gikk med endel menneskeliv i Regjeringskvartalet også. 8 personer mistet livet der, og 89 ble hardt skadet. Men disse blir liksom glemt når Arbeiderpartiet drar frem Utøya-kortet. Hvorfor glemmer Arbeiderpartiet disse 97 menneskene med vilje? Var de mindre verdt enn de menneskene på Utøya som ble rammet av den samme gale sosialisten som var født av Arbeiderpartiforeldre og som var på hevntokt over en ødelagt barndom i Arbeiderpartiets vold på Utøya? Hevntokt på sine foreldres venners barn? Tenk litt på det dere. Ser dere kynismen?

 #AlleSkalNed #22Juli #Utøya 


Alle Skal Ned

Les og lær om sviket fra alle Arbeiderparti-ledelsen den 22. juli 2011: Eskil Pedersens "Exit Utøya"

Her er litt mer om Eskil Pedersens "Exit Utøya":

Og ikke glem at terroristen fra Utøya,Anders Bering Breivik aka Fjotolf Hansen var født av Arbeiderparti-foreldre.

Sosialistene og særlig det sosialistisk "demokratiske" Arbeiderpartiet på Stortinget prøver å fjerne Sylvi Listhaug, fordi hun er "en fare" / "farlig" for Arbeiderpartiet. Grunnen til at hun er en "fare" for Arbeiderpartiet, er at hun som justisminister har makt til å få Statsadvokatene til å undersøke hendelsene som ledet til at M/S Thorbjørn under kommando av Eskil Pedersen, med oppbakking fra store deler av Arbeiderpartiets topp-ledelse, forlot 555 mennesker i ytterste nød, uten å løfte en finger for å hjelpe en eneste en av de han med full viten og vilje forlot i ytterste nød uten å bistå. Istedenfor forverret AUF-lederens flukt med det eneste trygge stedet i umiddelbar nærhet til Utøya - Den pansrede tidligere svenske marines landgangsfartøyet, 
M/S Thorbjørn.

 
Sosialistene fikk fjernet dette fra Facebook, fordi det fjerner ALL tvil om uredeligheten til Arbeiderpartiet. Men nå er det på tide at fakta om hva som virkelig hendte på Tyrifjorden, ombord på M/S Thorbjørn, kommer frem. Særlig når Arbeiderpartiet til stadighet selv drar 22. julitragedien inn så fort de begynner å slite med politisk oppslutning. Folk er drittlei råttenskapen og kynismen til Arbeiderpartiet. Nå er nok NOK. Jonas Gahr Støre bør enten trekke seg som leder for Arbeiderpartiet, og gå til Kongen og be om å bli avskjediget som folkevalgt, eller så bør ihvertfall han, 
Jens Stoltenberg og Raymond Johansen stilles for riksrett sammen med resten av Arbeiderpartiledelsen som var med på å bakke opp AUF-lederen Eskil Pedersen med "råd" da AUF-lderen begikk mytteri og samtidig brøt gamle straffelovens §242 2. og 3. ledd hele 555 ganger med å forlate mennesker i ytterste nød. Barn som AUF-lederen hadde et overordnet ansvar for.
En trenger vel ikke å si det åpenbare at Eskil Pedersen også må stå til ansvar for sine handlinger den 22. juli 2011. 

Flere har påpekt AUF-lederens handlinger:https://www.nettavisen.no/nyheter/3376861.html

Lenins lov: Uenighet innad, enighet utad.

Hemmeligholdelse:

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/WEwBd/hemmeligstempler-sju-av-ti-vitneforklaringer


Politiets beredskapstropp Delta i den røde gummi-jolla
Minst 20 menneskeliv kunne vært spart om politiets beredskapstropp hadde kunnet bruke M/S Thorbjørn som AUF-lederen hadde rendt på grunn ved Bråtan Brygge, 2,7 km vekk fra Utøya, fremfor den røde gummi-jolla.
https://www.dagsavisen.no/innenriks/breiviks-siste-ofre-1.474114





Almindelig borgerlig Straffelov (Straffeloven)

§ 242.
 Den, som hensætter en anden i hjælpeløs Tilstand eller medvirker hertil, straffes med Fængsel indtil 3 Aar.

Paa samme Maade straffes den, som retsstridig forlader i hjælpeløs Tilstand nogen, som staar under hans Varetægt, eller som han pligter at ledsage, befordre, modtage eller paa anden Maade drage Omsorg for, eller lader nogen saadan Person forblive i hjælpeløs Tilstand, saavelsom den, som ved Forledelse eller Tilskyndelse medvirker hertil.
Har Forbrydelsen havt Døden eller betydelig Skade paa Legeme eller Helbred tilfølge, straffes den skyldige med Fængsel indtil 6 Aar.
Offentlig paatale finner ikke Sted uden fornærmedes Begjæring, medmindre Forbrydelsen har Døden tilfølge, eller almene Hensyn kræver Paatale.
https://lovdata.no/NLO/lov/1902-05-22-10/§242 



Etterord:
Enkelte sosialister har gått så langt at de både har drapstruet undertegnede og anmeldt meg til politiet. Synd for dem at jeg overhode ikke har noe å skjule, og samarbeider mer enn gjerne med politiet. Særlig med politiets forebyggingsgruppe. Jeg tipser politiet mer enn gjerne om sosialistiske ekstremister som ikke tåler at fakta blir belyst. Galninger uansett ideologi som truer folks liv eller setter andre mennesker i fare, bør ikke gå løs i det norske samfunnet. 



Ikke kall fakta for hat. Det bare viser totalt mangel på kunnskap. 

Bilder og material som er brukt som dokumentasjon er videreformidlet iht åndsverksloven § 23, Creative Commons-lisens for bruk i undervisning, opplæring og kommentering.

  

Use of copy protected material, is protected by the Fair Use Clause by the U.S. Copyright Act of 1976, which allows me to use copyrighted materials for the purpose of commentary, criticism and/or for educational use. 

https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

Alt for Norge - Leve kongen og fedrelandet.

Norge - et kristent, fritt, uavhengig og udelelig kongerike

Populære innlegg fra denne bloggen

Nazism, Fascism, Communism, Green Fascism, and Social Democracy belong to the same ideology - Socialism!

Høyre, Venstre, Arbeiderpartiet og FrP på vei å gjøre regjeringen og Stortinget til en ulovlig regjering og et ulovlig Storting.

Exit Utøya - Hvor ufattelig naiv er det mulig å bli Mads A. Andersen.